About Anita Ishwardat

My name is Anita Ishwardat and I am the founder of Gandiva Institute and an Ayurvedic Practitioner by profession. I got my degree in the Netherlands and I did my internship in North India. After finishing my study Gandiva Institute was founded in the early days of 2011, Institute of Education and Training in the science of Ayurveda. Gandiva is an independent institute which is specifically addressed to the fields of education, health and culture. Gandiva aims to inform people in health and educational services by organizing lectures, lessons and workshops in Ayurveda and the Indian philosophy. A very important part of the institute is the Ayurveda practice and the store where we sell the Ayurvedic health products and Indian home accessories www.gandivainstituut.nl.

During the last few years I got inspired to create the concept of Banyan. In April 2016 I started Banyan International and I am glad to be a part of this emerging international market. To be a part of this unique chance to support India in their excellent international trade market is a true honor. A perfect way to achieve this challenge is in the role of a trade agent and distributer. In this role, the link between India and the other continents will be made. In association with my business partners from India we will be able to promote many (natural) health products, that is my mission. To become a business partner of Banyan you will contribute to the final goal of Gandiva. Besides that you will also support in quality healthcare in the natural health system Ayurveda.

 

Mijn naam is Anita Ishwardat en ik ben de oprichter van het Gandiva Instituut en daarbij een Ayurvedic Practitioner. Mijn studie heb ik in Nederland en deels in Noord India gevolgd. In 2011 na het behalen van mijn diploma heb ik het Gandiva Instituut opgericht. Het Gandiva Instituut, Onderwijs en Training in de wetenschap Ayurveda, werd opgericht in Den Haag. Gandiva is een onafhankelijk kennisinstituut dat zich richt op de sectoren Onderwijs, Gezondheidszorg en Cultuur. Met de kennis van nieuwe ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek zet ik voorlichtingstrajecten uit in de onderwijs- en zorgsector. Daarbij ben ik zeer betrokken met het organiseren van lezingen, lessen en workshops over Ayurveda en de Indiase filosofie. Een belangrijk onderdeel van het instituut is de Ayurveda praktijk en de winkel. De verkoop van Ayurvedische gezondheidsproducten en Indiase woon accessoires hoort ook tot één van de activiteiten van het instituut www.gandivainstituut.nl.

In de ontwikkelingsfase van Gandiva is het concept van Banyan ontstaan en daar ben ik in begin 2016 mee van start gegaan. Het is een grote eer om een onderdeel te zijn van de opkomende handel van de internationale markt van India en daarbij een unieke kans. Een uitstekende manier om dit te realiseren is in de vorm van een handelsagentschap en distributeur daarmee wordt de link gelegd van India naar de andere continenten. Ik ben overtuigd om samen met betrouwbare zakenpartners uit India hoogwaardige (natuurlijke) gezondheidsproducten te leveren. Dat is de missie van Banyan International. Kiest u voor Banyan dan draagt u bij aan het realiseren van het einddoel van Gandiva. U ondersteunt in hoogwaardige zorg in natuurlijke gezondheid Ayurveda .